NİHAL ULUĞ SEZEN - Müdür Yardımcısı

GÖREV ALANI

1. Okul ve sınıflarının tertip, düzen ve  temizliği
  2. Belirli gün ve haftaların kutlanması,Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamıyla ilgili çalışmaların yapılması,düzenlenmesi ve dosyalama işlemlerinin yürütülmesi
  3.  Zümre Öğretmenler Kurulu Başkanlığı, ilgili işlemlerin yapılıp düzenlenmesi ve zümre toplantı tutanaklarının saklanması.
  4.  Öğrenci sağlığı ile ilgili iş ve işlemlerin yapılması.
  5. Kaloriferlerin çalışması, kalorifer dairesinin tertip ve düzeniyle ilgili iş ve işlemler.
  6.  İdareci ve Öğretmenlerin nöbet çizelgelerinin hazırlanması
  7. Günlük vakit çizelgesinin uygulanması, personelin nöbet işlerinin yürütülmesi.
  8. Egzersiz ve kurs çalışmalarının takibi, ilgili onaylı evrakların muhafazası ve puantajlarına işlenmesi
  9. Okul zil ve ses sistemiyle ilgili iş ve işlemlerin yapılması.
  10. Yarışmalar ile  Belirli gün ve haftaların kutlanmasında ki işlemlerin planlanması, organizasyonu ve takip edilmesi bunlarla ilgili evrakların dosyalanması muhafaza edilmesiyle ilgili iş ve işlemlerin yapılması.
  11. Güvenlik kamera sistemleri ile ilgili iş ve işlemlerin yapılması.
  12. Yardımcı hizmetli, Hizmet Alımı, 4-C’li ve TYÇP personelleriyle ilgili iş ve işlemlerin yapılması.
  13. Arge ,Stratejik Plan ve projeler ile ilgili iş ve işlemleri yapmak .İlgili komisyonlara başkanlık etmek ve komisyon çalışmalarını takip etmek.
  14. Atatürk büstü ile ilgili iş ve işlemler Bayrak Kanununa göre bayrağın asılı kalması ve zaman zaman kontrol edilerek (Yırtık veya soluk olması halinde) değiştirilmesi.
  15. Okul sütü ile ilgili iş ve işlemlerin yapılması.
  16. Dyned ile ilgili iş ve işlemlerin yapılması.
  17.  Sivil Savunma, Koruyucu güvenlik ve yangın talimatları ile ilgili işlerin yürütülmesi.
  18. Okul web  sitesi ile ilgili iş ve işlemlerin yapılması.
  19. Okul tiyatro salonunda yapılacak her türlü faaliyetlerin organizasyonu ve takip işleri.
  20.  Nöbetçi olduğu gün öğretmen devamsızlıklarının kontrol edilmesi, nöbet defterine işlenmesi ve ilgili sınıfların tertip ve düzeninin sağlanıp ders  işlenmesiyle ilgili aksaklıkların giderilmeye çalışılması..Öğretmeni gelmeyen sınıflara;  öğretmen görevlendirilmesi ile ilgili iş ve işlemlerin yapılması