Taytanlı İlhan İlkokulu

Adres
MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK MAH. 6236 SK. TAYTANLI ILHAN ILKOKULU BLOK NO 44 YUNUSEMRE / MANİSA
Vizyon
Çağın beklediği donanımlı ve nitelikli bireyler yetiştirmektir. Taytanlı İlhan İlkokulu olarak her zaman göreve hazır yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımızla, ülkesine hizmet bilincine sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile güç birliği sağlayarak; ülkemize, katılımcı duyarlı insiyatif kullanabilen gençler yetiştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına göre en iyi eğitimi veren ülkemizin en güçlü eğitim ve öğretim kuruluşu haline getirmektir. Merkez ilçe okulları arasında yetiştirdiği öğrenci kalitesi bakımından örnek gösterilen, Okul aile işbirliğinin en üst seviyede olduğu, öğrencilerin sahiplendiği bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin kendi sosyal çevrelerinde, kültürel değerlerine sahip çıkan ve o temel eksen etrafında kendisini ve dünyayı algılayan, sorgulayan, teknolojiyi iyi kullanabilen, dürüst, hoşgörülü Atatürk ilkelerine bağlı öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM (ÖĞLENCİ)
DERS BAŞLAMA 13:20 DERS BİTİŞ 17:40
özel halk minibüsleri