Mrt

YUNUSEMRE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE BİLİM YUNUSEMRE TARAFINDAN DÜZENLENEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNAVASINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENİ MEHMET GÖNENMİŞ TARAFINDAN ÇALIŞTIRILAN ÖĞRENCİLER 3. OLARAK 3000TL ÖDÜLÜNDE SAHİBİ OLMUŞTUR.

15 TEMMUZ ÇOCUK DERGİSİ

21 ARALIK PERŞEMBE

Ara

MANİSA'DA İLK DEFA YAPILAN ÖĞRETMENLER ARASI MANGALA VE KALELİ YAKAN TOP YARIŞMASINDA OKULUMUZ ŞAMPİYON OLMUŞTUR.

Kas

OKULLAR ARASI (ÖĞRETMENLER) YAKAR TOP TURNUVASINDA OKULUMUZ FİNALE KALMIŞTIR. 30 KASIM' DA YAPILACAK OLAN FİNAL MACINDA KUPAYI ALARAK GELECEK OLAN TAKIMIMIZI DESTEKLEMEYE BEKLERİZ.

Kas

Allah’ım bana kitap dolu bir evle çiçek dolu bir bahçe ver.

Kas

Büyük Atatürk! Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır.

100.YILINDA CUMHURİYET BAYRAMI TAYTANLI İLHAN İLKOKULUNDA COŞKU İLE KUTLANDI

TAYTANLI İLHAN İLKOKULU KENDİN YAP ATÖLYESİNDE

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrenci ve velilerimize sağlıklı yaşam konulu faaliyet yapılmıştır.

Ekm

İlkokul öğrencilerimizin kodlama ile tanışması için Code.org sitesinde bulunan Gumball bölümünde eğlenceli kodlama aktivitesi yapıyoruz.